Apparaten en accessoires
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 30min
6 portie
Ingrediënten
-
bloem50 g
-
zout2 tl
-
peper, vers gemalen1 snuifje
-
kalfsvlees stuk, pezen vrij in blokjes gesneden (ongeveer 5 cm x 5 cm)800 g
-
verse korianderbladeren (zie tip)10 g
-
verse peterseliebladeren (zie tip)10 g
-
verse basilicumbladeren (zie tip)10 g
-
olijfolie20 g
-
spekblokjes200 g
-
500 g rode uien, in partjes gesnedenuien in partjes gesneden500 g
-
40 g brandywitte rum40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
lente-uien gesneden100 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. rozemarijn, munt en tijm (zie tip)25 g
-
rode wijn100 g
-
vloeibare rundsbouillon300 g
-
roggebrood (ongeveer 1000 g)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1527.9 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
2553.4 kJ /
610 kcal
Vetten
23.2 g
Vezels
8.3 g
Verzadigd vet
6.6 g
Koolhydraten
52.6 g