Apparaten en accessoires
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 40min
12 sneetje
Ingrediënten
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Natrium
440.4 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Vetten
36.6 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
21.7 g
Koolhydraten
43.4 g