Apparaten en accessoires
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
8 portie
Ingrediënten
-
water2700 g
-
bloemige aardappelen ongeveer 5-6 cm500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)80 g
-
paneermeel90 g
-
suiker90 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
vanillestokje alleen zaden1
-
bloem130 g
-
fijn griesmeel40 g
-
ei1
-
8 abrikozen, ontpit, ongeveer 3-4 cmpruimen ontpit, ongeveer 3-4 cm8
-
suiker klontjes8
-
bessen, gemengd, vers voor garnering
-
muntblad, vers voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
461.7 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1524.2 kJ /
364.3 kcal
Vetten
12.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
54.3 g