Apparaten en accessoires
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
20 stuk
Ingrediënten
-
suiker80 - 90 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken80 g
-
bloem150 g
-
ei4
-
cacaopoeder, ongezoet20 g
-
bakpoeder½ theelepel
-
zout1 - 2 snuifjes
-
water600 g
-
zoete aardappelen in stukjes (2-3 cm)300 g
-
eieren3
-
ricotta500 g
-
roomkaas200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet140 - 100 gram
-
maïzena (zetmeel)20 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
105.4 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
851 kJ /
203.4 kcal
Vetten
11.6 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
19.2 g