Apparaten en accessoires
Esparguete fino com amêijoas e vieiras
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
4 doses
Ingrediënten
-
amêijoas500 g
-
dentes de alho2
-
azeite mais q.b. p/ dourar30 g
-
água mais q.b. p/ demolhar350 g
-
sal mais q.b. p/ temperar1 c. chá de
-
tomate em pedaços400 g
-
vinho branco50 g
-
pimento vermelho em conserva cortado em pedaços50 g
-
piripíri1
-
esparguete fino300 g
-
miolo de vieira250 g
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
Salsa picada q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1593.2 mg
Eiwitten
37 g
Calorieën
2234.4 kJ /
534 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
69 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Massas longas para a Bimby® TM7
65 recepten
Portugal
Portugal