Apparaten en accessoires
Risotto au chorizo
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
50 g de parmesan coupé en morceaux
-
2 échalotes en gros morceaux
-
20 g d'huile d'olive
-
150 g de chorizo en petits dés
-
250 g de riz spécial risotto
-
750 g d'eau
-
1 cube de bouillon de volaille
-
du poivre moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
656.2 mg
Eiwitten
18.4 g
Calorieën
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Vetten
23 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
55.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Recettes du quotidien III
8 recepten
Frankrijk
Frankrijk