Apparaten en accessoires
Pickles d'oignons jaunes et rouges
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 bocal
Ingrediënten
-
3 oignons jaunes coupés en deux
-
3 oignons rouges coupés en deux
-
150 g de vinaigre de riz
-
100 g d'eau
-
50 g de miel
-
1 c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
2367 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
2004.1 kJ /
479 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
12.9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
111 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Autour de l'oignon
7 recepten
Frankrijk
Frankrijk