Apparaten en accessoires
Massa de focaccia e pizza
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
8 fatias
Ingrediënten
-
água em temperatura ambiente250 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar30 g
-
açúcar1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
farinha de trigo400 g
-
15 g fermento biológico fresco, esfareladofermento biológico seco8 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 fatias
Natrium
2348.2 mg
Eiwitten
44.4 g
Calorieën
7358.9 kJ /
1758.8 kcal
Vetten
34.3 g
Vezels
13 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
311.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A solução na cozinha - clássica
6 recepten
Internationaal
Internationaal