Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème pâtissière à l'amande (la veille)
- 500 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 2 gouttes d'extrait naturel d'amande
- 35 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- le zeste d'1½ citrons verts non traités
La pâte feuilletée (le jour même)
- 200 g de beurre coupé en cubes de 1 cm et congelés
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- 2 pincées de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- sucre glace
Le dressage
- 1 fruit de la Passion, la pulpe seulement
- 300 g de mangue mûre, en cubes
- sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2310.9 kJ / 552.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 128.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r912131