Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 -3 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm)
- 250 g di spinaci freschi
- 4 foglie di borragine
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 150 g di ricotta fresca, ben sgocciolata dal siero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- sale q.b. (optioneel)
Sugo di carne
- 30 g di gambo di sedano
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita mista (manzo, pollo e maiale)
- 70 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 40 g di pecorino grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2952 kJ / 706 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 34.6 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 646.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r905196