Apparaten en accessoires
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 - 60 g
-
Hefeflocken (optioneel)1 EL
-
Haselnüsse100 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Gnocchi1000 g
-
Pfeffer¼ - ¾
-
Muskat3 - 4 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Rhabarber200 - 300 g
-
Zucker1 EL
-
Babyspinat, frisch100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
1716 mg
Eiwitten
21 g
Calorieën
2839 kJ /
679 kcal
Vetten
29 g
Vezels
9.6 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
88 g