Apparaten en accessoires
Pão brioche sem glúten
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 50min
12 fatias
Ingrediënten
Massa prévia
-
leite180 g
-
açúcar10 g
-
fermento de padeiro fresco25 g
-
farinha de trigo sarraceno20 g
Massa
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos4
-
mistura de farinha para pão sem glúten mais q.b. p/ polvilhar380 g
-
açúcar60 g
-
sal1 c. chá de
-
psyllium husk2 c. sopa de
-
manteiga mais q.b. p/ untar100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 fatia
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1071.6 kJ /
256.1 kcal
Vetten
9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
37.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pães e bolos sem glúten
5 recepten
Portugal
Portugal