Apparaten en accessoires
Tomahawk asado con salsa bernesa
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 porciones
Ingrediënten
Tomahawk<br>
-
1 tomahawk rib eye steak 6 cm de grosor
-
50 g de echalote
-
50 g de vinagre blanco
-
½ cdita de estragón fresco
-
200 g de mantequilla
-
30 g de agua
-
4 yema de huevo
-
½ cdita de sal
-
¼ cdita de pimienta recién molida
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
1841 mg
Eiwitten
107 g
Calorieën
7732 kJ /
1831 kcal
Vetten
145 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
71 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Sensor
43 recepten
Mexico
Mexico