Apparaten en accessoires
Arancini de espinaca y mozzarella
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u.
26 unidades
Ingrediënten
Arroz
-
1000 g de agua
-
2 pastillas de caldo de verduras
-
60 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo
-
30 g de aceite de oliva
-
250 g de hojas de espinaca frescas
-
320 g de arroz de grano redondo
-
1 cucharada de mantequilla en trozos
Arancini
-
300 g de mozzarella de barra en dados de 2 cm
-
50 g de harina de trigo
-
3 huevos
-
200 g de pan rallado
-
aceite para freír
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
146.2 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
595.4 kJ /
141 kcal
Vetten
5.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix Nº 177
58 recepten
Spanje
Spanje