Beetroot and tequila cured salmon
TM6 TM5 TM31

Beetroot and tequila cured salmon

4.8 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

Salmon

  • 5 star anise
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 1 tsp fennel seeds
  • 1 tsp coriander seeds
  • 250 g brown sugar
  • 250 g sea salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
  • 50 g tequila
  • 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)

Horseradish goat's cheese

  • 300 g goat's cheese, cut into pieces (3-4 cm)
  • 1 ½ tbsp horseradish cream
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 Lebanese cucumber
  • caper berries, sliced, to serve
  • water crackers, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
947 kJ / 225 kcal
Eiwitten
14.5 g
Koolhydraten
18.3 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
3.7 g
Vezels
1 g
Natrium
4955.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r89716