Compatibele versies
Coca de hojaldre con crema catalana y gelatina de moscatel (Cataluña)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de hojaldre
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- 200 g de mantequilla congelada, en trozos
- 90 g de agua helada
- 1 pellizco de sal
- 1 huevo batido (para pincelar)
Crema catalana
- 500 g de leche entera
- 5 yemas de huevo
- 90 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 3 - 4 tiras de piel de limón
- 1 palo de canela
Gelatina de moscatel
- 80 g de agua
- 70 g de azúcar
- 4 hojas de gelatina hidratadas en agua fría
- 120 g de vino dulce
Montaje
- 10 - 15 g de nueces peladas en trozos
- 10 - 15 g de pasas sin semillas
- 10 - 15 g de piñones
- 3 - 4 ciruelas pasas sin hueso cortadas en trozos
- 3 - 4 orejones de albaricoque cortados en trozos
- 10 - 15 g de avellanas en mitades
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1412 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 5.94 g
- Koolhydraten
- 31.85 g
- Vetten
- 20.74 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r88561