Apparaten en accessoires
Frittata autunnale
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni
Ingrediënten
-
400 g di patate pelate e fette
-
1500 g di acqua
-
2 pizzico di sale
-
100 g di prosciutto cotto a fette
-
100 g Emmental tritato
-
30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
-
70 g di pangrattato
-
1 cucchiaio di prezzemolo tritato
-
6 uova
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
702 mg
Eiwitten
27.3 g
Calorieën
1675.1 kJ /
400.4 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
33.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pausa pranzo?
10 recepten
Italië
Italië