Compatibele versies
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mermelada de cebolla
- 250 g de cebolla cortada en cuartos
- 200 g de azúcar
- 1 hoja de laurel seca
- ½ palo de canela
- 2 clavos
- 20 g de pasas sin semillas
- 20 g de vino de Jerez seco
- 40 g de vinagre de vino tinto
- ¼ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Crema de parmesano
- 80 g de queso parmesano cortado en trozos
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- ¼ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Montaje y cocción de los calabacines
- 2 - 3 calabacines (aprox. 250 g c/u) con piel cortados en rodajas de 1,5-2 cm
- 500 g de agua
- 2 cucharadas de azúcar para caramelizar
- 2 cucharadas de cebolla frita crujiente
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 590 kJ / 141 kcal
- Eiwitten
- 4.05 g
- Koolhydraten
- 6.82 g
- Vetten
- 10.83 g
- Vezels
- 0.47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r87436