Apparaten en accessoires
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
28 unidades
Ingrediënten
Recheio
-
beringela s/ casca cortada em cubos120 g
-
malagueta vermelha (optioneel)1
-
cominhos½ c. chá de
-
sementes de coentros1 c. chá de
-
hortelã só as folhas1 c. sopa de
-
sal1 c. chá de
-
dentes de alho4
-
azeite30 g
-
limão só o sumo1
-
sobras de pão100 g
-
leite100 g
-
cebola70 g
-
ovo1
-
pimenta1 pitada de
-
carne de vaca picada150 g
-
carne de porco picada150 g
Massa
-
manjericão5 g
-
água50 g
-
azeite50 g
-
vinho branco50 g
-
banha50 g
-
sal1 c. chá de
-
ovos2
-
farinha tipo 65450 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
198.7 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
630.1 kJ /
150.6 kcal
Vetten
7.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
2.2 g
Koolhydraten
14.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Junho com a Bimby®
48 recepten
Portugal
Portugal