Apparaten en accessoires
Salteado de repollo y calabaza
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 raciones
Ingrediënten
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
1 diente de ajo
-
300 g de repollo blanco cortado en juliana
-
300 g de calabaza cortada en láminas finas
-
20 g salsa de soja
-
1 cucharada de vinagre de arroz
-
1 cucharada de pipas de calabaza1 cucharada de amaranto hinchado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
2.66 g
Calorieën
480 kJ /
115 kcal
Vetten
8.17 g
Vezels
4.15 g
Koolhydraten
7.65 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hortalizas
14 recepten
Spanje
Spanje