Apparaten en accessoires
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 porzioni
Ingrediënten
Impasto
-
300 g di acqua
-
20 g di lievito di birra fresco
-
400 g farina tipo 0 + q.b.
-
100 g di farina di castagne
-
10 g olio extravergine di oliva
-
1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
-
70 g di gherigli di noci
-
70 g di mandorle pelate
-
70 g di nocciole sgusciate e spellate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
15.3 g
Calorieën
2259 kJ /
540 kcal
Vetten
24.9 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
67.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië