Brown Bread Ice Cream with Raspberries
TM6 TM5 TM31

Brown Bread Ice Cream with Raspberries

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 660 g whole milk
  • 220 g double cream
  • 175 g sugar
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 75 g wholemeal bread, crusts removed
  • 125 g raspberries, fresh or frozen, for serving

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1415 kJ / 338 kcal
Eiwitten
6.3 g
Koolhydraten
32.1 g
Vetten
20.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82887