Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras al horno
- 500 g de espárragos (sin la parte más leñosa)
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 250 g de agua
- 400 g de patatas con piel, en gajos de 1,5 cm de grosor
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimentón picante (optioneel)
- 1 cucharada de harina de garbanzos
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 chorrito de aceite de oliva
Salsa tahini
- 60 g de tahini
- 30 g de zumo de limón
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de jarabe de agave
- 100 - 120 g de yogur natural
- 30 g de agua
Crêpes de harina de garbanzos
- 150 g de harina de garbanzos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 4 ramitas de eneldo fresco
- 8 tallos de cebollino fresco, en trozos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de levadura nutricional
- 1 cucharadita de cebolla en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 180 g de agua
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 4 rabanitos en rodajas de 1 mm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1841 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 737 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r828830