Apparaten en accessoires
Sotelenmiş Mantar
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
245 g
Ingrediënten
-
su30 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş400 g
-
zeytinyağı20 g
-
tuz damak tadına göre
-
karabiber damak tadına göre
-
karışık taze ot (optioneel) ince dilimlenmiş
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 245 g
Natrium
1149 mg
Eiwitten
9.4 g
Calorieën
1109.5 kJ /
264.2 kcal
Vetten
21.7 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
0.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Yüksek Sıcaklık
14 recepten
Turkije
Turkije