Apparaten en accessoires
Crème dessert aux lentilles et à la vanille Bourbon
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
1000 g d'eau
-
250 g de lentilles vertes sèches
-
1 gousse de vanille Bourbon
-
170 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
170 g de lait entier
-
70 g de sucre roux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
56.2 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1946.4 kJ /
465.2 kcal
Vetten
18 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
60.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Autour des lentilles
15 recepten
Frankrijk
Frankrijk