Apparaten en accessoires
Brot-Leberkäse-Auflauf
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
altbackene Brötchen (200 g), in Würfeln (4 cm)4
-
Milch400 g
-
Butter zum Einfetten
-
Emmentaler in Stücken200 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Eier5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
-
Leberkäse in Würfeln (1 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
36 g
Calorieën
2764 kJ /
661 kcal
Vetten
42 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 1/2015
23 recepten
Duitsland
Duitsland