Apparaten en accessoires
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 30min
6 pezzi
Ingrediënten
-
100 g di albicocche secche denocciolate a metà
-
500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
-
200 g di cubetti di ghiaccio
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
4.2 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
1008.1 kJ /
240.9 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
7.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
63.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Crescere insieme
59 recepten
Italië
Italië