Apparaten en accessoires
Ragù di carne e verdurine
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
5 porzioni
Ingrediënten
-
130 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
-
4 pomodori perino maturi, sbucciati e tagliati a metà
-
30 g di cipolla
-
20 g di gambo di sedano
-
50 g di carota pelata e a pezzi
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di timo secco
-
1 pizzico zucchero
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
34.5 mg
Eiwitten
5.9 g
Calorieën
371.7 kJ /
88.8 kcal
Vetten
5.7 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Crescere insieme
59 recepten
Italië
Italië