Apparaten en accessoires
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
Voorbereiding. 20min
Totaal 10u. 30min
500 g
Ingrediënten
-
400 g di yogurt bianco zuccherato
-
100 g di panna (min. 30% di grassi)
-
250 g di frutti di bosco misti
-
100 - 150 g di zucchero semolato a piacere
-
1 limone il succo spremuto fresco
-
5 biscotti secchi sbriciolati
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
3155.9 mg
Eiwitten
53.8 g
Calorieën
12613.6 kJ /
3014.7 kcal
Vetten
133.4 g
Vezels
15.2 g
Verzadigd vet
53.1 g
Koolhydraten
413.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Giugno 2024
35 recepten
Italië
Italië