Apparaten en accessoires
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 unidades
Ingrediënten
-
açúcar demerara130 g
-
morangos frescos, picados150 g
-
água50 g
-
farinha de trigo60 g
-
leite integral300 g
-
gemas de ovos2
-
chocolate branco em pedaços180 g
-
manteiga sem sal para untarq.b.
-
claras de ovos4
-
sal1 pitada de
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
63.6 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
893.8 kJ /
213.6 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
30.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolamur
10 recepten
Internationaal
Internationaal