Apparaten en accessoires
Pan de croissant
Voorbereiding. 50min
Totaal 6u. 30min
12 rebanadas
Ingrediënten
Masa previa
-
100 g de leche entera
-
15 g de levadura prensada fresca
-
170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
-
340 g de harina de fuerza
-
80 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de azúcar
-
5 g de sal
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
-
250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 rebanada
Natrium
176.4 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
1682 kJ /
402 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix Nº 176
56 recepten
Spanje
Spanje