Apparaten en accessoires
Canelones de confit de pato
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 raciones
Ingrediënten
Relleno
-
1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
-
250 g de cebolla roja en trozos
-
1 diente de ajo
-
2 peras maduras (medianas)
-
4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
-
1 - 2 pellizcos de sal
-
70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
-
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
-
mantequilla
-
12 placas de canelones
Salsa
-
200 g de vino Pedro Ximénez
-
2 naranjas
-
1 limón
-
10 g de maicena
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 ración
Natrium
201.9 mg
Eiwitten
12.8 g
Calorieën
1766 kJ /
422 kcal
Vetten
14.8 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix Nº 176
56 recepten
Spanje
Spanje