Apparaten en accessoires
Risotto al azafrán con vieiras
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
60 g de mantequilla
-
50 g de queso parmesano
-
60 g de chalota en mitades
-
2 dientes de ajo
-
320 g de arroz de grano redondo
-
100 g de vino blanco
-
800 g de caldo de verduras caliente (no hirviendo)
-
2 pellizcos de hebras de azafrán
-
3 - 5 pellizcos de sal
-
3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
-
12 vieiras limpias
-
1 cucharada de aceite de oliva
-
6 - 8 ramitas de cebollino fresco picado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
886.3 mg
Eiwitten
19.5 g
Calorieën
2353 kJ /
562 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
10.5 g
Koolhydraten
70.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix Nº 176
56 recepten
Spanje
Spanje