Apparaten en accessoires
Havuç Çorbası
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porsiyon
Ingrediënten
-
soğan ikiye bölünmüş50 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)400 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)200 g
-
su600 g
-
tuz2 tk
-
zeytinyağı sunum için ekstra zeytinyağı20 g
-
krema, en az %30 yağ içeren50 g
-
baharat (hepsi) sunum için
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsiyon
Natrium
1246.1 mg
Eiwitten
2.3 g
Calorieën
718.9 kJ /
171.8 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Çorba Mevsimi
15 recepten
Turkije
Turkije