Apparaten en accessoires
Lentilles de Cilaos
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
1 oignon coupé en deux
-
3 gousses d'ail
-
15 g d'huile
-
2 pincées de thym déshydraté
-
1 c. à café de curcuma en poudre
-
400 g de lentilles vertes du Puy, sèches400 g de lentilles sèches de Cilaos
-
d'eau (jusqu'au marquage 1,5l)
-
du sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.4 mg
Eiwitten
25.6 g
Calorieën
1748.5 kJ /
417.9 kcal
Vetten
5 g
Vezels
12.1 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
71.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
La Réunion lé la !
17 recepten
Frankrijk
Frankrijk