Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 filety z piersi kurczaka, bez skóry, w całości (ok. 150 g każdy)
- ½ łyżeczki soli, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- zioła prowansalskie, suszone, do oprószenia
- 1 ząbek czosnku
- 3 - 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 80 g pora, pokrojonego w 2 cm plastry
- 30 g masła
- olej, do smażenia
- 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 275 g)
- ½ opakowania sera camembert, pokrojonego w plastry (60 g)
- 1 jajko, roztrzepane, do posmarowania
- ziarna sezamu, białego, do posypania
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 czubata łyżeczka musztardy Dijon
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 4719.4 kJ / 1128 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 78.7 g
- Verzadigd vet
- 34.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1230.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r825171