Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g onion, quartered
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp dried rosemary
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 50 g olive oil, plus 2 Tbsp for drizzling
- 25 g apple cider vinegar
- 100 g white wine
- 1500 - 2000 g uncooked, whole chicken
- 250 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g shallots, sliced (1 cm)
- 250 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tsp dried herbes de Provence
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3686.7 kJ / 881.1 kcal
- Eiwitten
- 57.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 57.2 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1044.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r824320