Apparaten en accessoires
Pescado blanco dorado con salsa de limón
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
3 dientes de ajo
-
50 g de aceite de oliva (y un poco más para dorar el pescado)
-
20 g de harina de trigo
-
250 g de caldo de pescado
-
1 pellizco de azafrán
-
4 rodajas de merluza (aprox 150 g c/u)
-
2 yemas de huevo
-
1 pellizco de sal
-
40 g de zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
131.3 mg
Eiwitten
42.9 g
Calorieën
1445 kJ /
345 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix Nº 176
56 recepten
Spanje
Spanje