Watermelon and salmon ceviche stack
TM6 TM5 TM31

Watermelon and salmon ceviche stack

5.0 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ fresh jalapeño chilli, deseeded and cut into halves
  • 20 g red onion
  • 4 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 2 pinches ground cumin
  • 2 pinches ground smoked paprika
  • 2 pinches sea salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 20 g lime juice (approx. 1 lime)
  • 2 tsp avocado oil
  • 250 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (1 cm)
  • 800 - 1000 g watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
  • 2 - 3 drops Tabasco® sauce, to serve (optioneel)

Voeding
per 1 piece
Calorieën
209 kJ / 49.7 kcal
Eiwitten
3.2 g
Koolhydraten
2.8 g
Vetten
2.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Vezels
0.5 g
Natrium
30.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r82199