Apparaten en accessoires
Sauce marchand de vin
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
6 portions
Ingrediënten
La sauce marchand de vin
-
100 g d'échalotes coupées en deux
-
400 g de vin rouge type bordeaux
-
100 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau déshydraté
-
150 g de beurre coupé en cinq morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
9.7 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
1037.7 kJ /
248 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
12.9 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk