Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Confettura di albicocche
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 500 g di zucchero
- 1000 g di albicocche (peso lordo, vedere consiglio 1)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
of 50 g di frumina
Ganache all'albicocca
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di burro
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
Pasta frolla
- 150 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 uovo grande
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di burro morbido, a tocchetti + q.b.
- 6 g di lievito in polvere per dolci
Ganache al cioccolato
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di burro
- 375 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3942.2 kJ / 942.2 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 49.2 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 192.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r819038