Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cheddar cheese, in pieces
Rice
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 200 g parboiled rice
- 425 g chicken stock
- ¾ tsp salt
- 30 g unsalted butter
Vegetarian Chili
- 140 g yellow onions, in pieces
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 395 g chopped tomatoes, canned
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground turmeric
- 1 pinch sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 395 g canned kidney beans, rinsed and drained
- ½ tsp cocoa powder (optioneel)
- 1 dried bay leaf
Serving
- 115 g romaine lettuce, chopped
- 200 g plum tomato, type Roma, diced
- 100 g red onion, finely chopped
- 1 avocado, sliced
- 170 g sour cream
- 2 tbsp fresh cilantro, chopped, to serve
-
1
lemon, cut into 6 wedges
of 1 lime, cut into 6 wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1705.1 kJ / 407.5 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1064 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818115