Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto pistacjowe
- 50 - 60 g orzechów pistacjowych, łuskanych, solonych
-
20
g sera parmezan
of 20 g sera grana padano - 5 g liści bazylii, świeżych
- ½ ząbka czosnku (optioneel)
- 40 g oliwy z oliwek
Ciasto
- 180 g wody, letniej
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych (patrz wariant)
- 300 g włoskiej mąki pszennej do pizzy, typu 00, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
Pieczenie
- 1 kulka sera mozzarella (125 g), odsączona na papierowych ręcznikach
- 6 - 7 plastrów włoskiej mortadelli (ok. 120 g)
- 1 kulka sera burrata (125 g), odsączona
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2249.8 kJ / 537.7 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 45.1 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1689.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r817913