Apparaten en accessoires
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 35min
800 g
Ingrediënten
-
tereyağı kalıbı yağlamak için
-
su500 g
-
bal50 g
-
2 tk kuru mayataze maya ufalanmış25 g
-
tam buğday unu kalıba serpmek için ekstra tam buğday unu500 g
-
tuz1 ½ tk
-
susam tohumu, herhangi bir renk35 g
-
keten tohumu35 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
8 g
Calorieën
1150 kJ /
275 kcal
Vetten
6 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fırından Ekmekler
20 recepten
Turkije
Turkije