Apparaten en accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux