Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g portakal kabuğu, şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
- 330 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş, ekstra tereyağı kalıbı yağlamak için
- 4 yumurta
- 220 g şeker
- 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 290 g un, kalıba serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk kabartma tozu
- 1 tk karbonat
- 1 tk tarçın, toz
- ½ tk kurutulmuş zencefil tozu
Kaplama
- 150 g şeker
- 25 - 30 g portakal suyu, taze sıkılmış
- meyve şekerlemesi, karışık, küçük parçalar halinde, süslemek için
- Voeding
- per 1 dilim
- Calorieën
- 1334.2 kJ / 318.7 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815071