Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g wortelen, in stukken gesneden
- 40 g sjalotten
- 1 knoflookteentje
- 800 g konijnenrug
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 250 g gedroogde pruimen, ontpit
- 300 g appels, zuur, gesneden in blokjes (3 cm)
- 20 g olijfolie
- 2 - 3 snuifjes zout, naar wens
- 3 snuifjes gemalen peper, naar wens
- 30 g droge witte wijn
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse rozemarijn
- 900 g water
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- 350 g ei pasta, vers, type tagliatelle
- 50 g gedroogde pruimen, opzij gezet
- 10 g maïszetmeel
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3649 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 49.5 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vetten
- 33.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r815012