Apparaten en accessoires
Cheesecake al Prosecco
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
12 fette
Ingrediënten
-
8 g di gelatina in fogli
-
200 g biscotti, tipo digestive a pezzi
-
90 g di burro morbido a pezzi
-
200 g di Prosecco
-
80 g di zucchero
-
1 stecca di vaniglia i semini
-
500 g di formaggio fresco spalmabile
-
170 g di ricotta fresca, ben scolata
-
frutti rossi misti freschi a piacere
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 fetta
Natrium
248.9 mg
Eiwitten
6.7 g
Calorieën
1380.2 kJ /
329.8 kcal
Vetten
24.4 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
14.1 g
Koolhydraten
18.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2024
31 recepten
Italië
Italië