Apparaten en accessoires
Creme de marisco e champanhe coberto
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 doses
Ingrediënten
-
chalota40 g
-
300 g espumantechampanhe300 g
-
mexilhão fresco e limpo800 g
-
camarão cozido descascado300 g
-
vieiras12
-
farinha25 g
-
natas250 g
-
tomilho só as folhas1 pé de
-
pimenta-de-caiena em pó1 pitada de
-
sal ajustar a gosto2 - 3 pitadas de
-
pimenta2 - 3 pitadas de
-
Sumo de limão
-
massa folhada (ver dica)230 g
-
ovo batido1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
1859.1 mg
Eiwitten
58.1 g
Calorieën
4444.1 kJ /
1062.2 kcal
Vetten
64.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
29.3 g
Koolhydraten
47.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 Anos - Um brinde à Vorwerk
16 recepten
Portugal
Portugal