Apparaten en accessoires
Maroni Mousse au chocolat
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zartbitterschokolade (60 % Kakaoanteil) in Stücken100 g
-
Maroni, gegart, geschält200 g
-
Kakaopulver, ungesüßt2 TL
-
Lebkuchengewürz1 Msp.
-
Schlagobers kalt500 g
-
Preiselbeerkompott300 g
-
Minze, frisch zur Dekoration
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
35 mg
Eiwitten
3 g
Calorieën
1910 kJ /
456 kcal
Vetten
36 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
22 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles Maroni
13 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk